Orm 100

Orangejus Oje 100 vending 

 

is de grote uitvoering van vending automaat van Orangejus express. Deze machine van groot formaat is zo uitgerust dat het meer dan 100 bekers vers sinaasappelsap kan serveren, 24 uur per dag. Een koelsysteem houdt de temperatuur in de machine tussen de +5 en +8 graden Celsius. De Oje 100 maakt in slechts 15 seconden een beker gekoeld vers geperst sinaasappelsap. En het unieke gepatenteerde cilindrische perssysteem zorgt voor een lekkere sinaasappelsap van hoge kwaliteit. Het sap heeft een zoete smaak en zonder de olie, die in de schil van sinaasappels zit. Alles onder hygiënische omstandigheden. De automaat is ook in het bezit van een zelf reinigingssysteem, zodat de automaat na elk beker wordt schoongespoeld.

De Oje 100  is compleet uitgevoerd met 50 kg automatische doorvoer sinaasappel magazine.

Deze automaat is ideaal voor scholen, kantoren,beurs gebouwen, stations, vliegvelden, sportscholen, recreatie parken, enz. Voor een gezond lifestyle. 

De sinaasappelpers automaat is ook uitgerust met een open zichtbare gedeelte, zodat uw klanten de snijding van de sinaasappels kunnen zien en de werking van de automaat voordat hun glas geserveerd wordt. Het afvalmateriaal van het persen en van het zelfreinigingproces wordt verzameld in de prullenbak op de bodem van de machine. De afvalbak is groot genoeg om alle schillen en het water op te vangen. De machine is geschikt voor betaling met muntgeld en het accepteert verschillende munten.